Städerskan och jag

Jag och städerskan (som jag inte har träffat) har fått ett särskilt förhållande. Eftersom jag är lite rörig av mig när jag bor på hotell försökte jag ställa i ordning mina toalettartiklar innan hon kom första gången. När jag sedan kom till rummet hade hon lagt dem på en liten handduk. Min tvångstanke sa mig att hon kanske tappat tandborsten i toaletten och var tvungen att torka den. Men tydligen hade hon gjort det här i fler rum. 
 
Jag har en liten kaffekokare på rummet med kaffekuddar. Sista dagen tog mina kaffekuddar slut så då hade hon lagt dit några extra. Det tyckte jag kändes fint, att hon lärde känna mig.
 
Jag har också haft med mig egen sked så att jag ska kunna äta yoghurt. Eftersom det fanns en sked på rummet la städerskan de två tillsammans så att de inte skulle behöva vara ensamma. 
 
Överlag konstaterar jag att det är lite märkligt att ha någon som kommer in och städar åt en. Mycket ovanligt. Särskilt när de fixar med ens grejer. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Det känns mycket märkligt, det instämmer jag i. Dock blev jag ganska irriterad när jag bodde på ett hotell i Adelaide och allt de gjorde var att byta ut förpackningarna i badrummet. och bädda sängen. De odiskade kopparna stod kvar exakt på samma sätt som jag lämnade dem etc. Det tog mig tre dagar innan jag hittade diskmedlet och torkhandduken i ett skåp…

2014-06-08 @ 19:02:33
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Hanna

Ja, det är ju också lite svårt att veta vad de gör. Jag hade koppar på rummet och undrade om dessa byttes ut eller om jag förväntades diska dem själv - utan diskmedel. De byttes i alla fall inte ut, noterade jag.

2014-06-09 @ 06:14:58
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0