Inte utan beroende
Det näst bästa är effekten av det
Det tredje bästa är mysfaktorn att fika
Fjärde någonstans kommer smaken av det
För så där jättegod är inte varje kopp kaffe som jag intar. Det är bara de där speciella kopparna som är riktigt goda. Och de kommer inte så ofta.
Men det är dem jag dricker för. De där speciella kopparna som är så goda så att tiden stannar av och allt känns perfekt.
Det kräver sin särskilda miljö, kopp, sällskap och tillagning.
Just nu längtar jag efter min nästa riktigt goda kopp kaffe.
Skrivlägret: Leopardia ville att jag skulle skriva om kaffe.
Har alltid fattat att det är något socialt över kaffdricking, men smaken gör att det inte är värt det. Inte för mig iaf.
Magnus: Nå, du är väl gammal nikotinist så du vet vad det handlar om.
jag har börjat dricka kaffe....ibland. Det är gott men jag håller med om att lukten slår allt annat med hästlängder.
Under semesterveckan i höstan gick jag kring som i ett lyckorus. På förmiddagarna blev det Cappucinos och senare på dagen expresso. Hoppade ofta in i små barer och tog en kaffe (av vid tidpunkten rätt sort). Alltid lika goda, smakade lite olika, cappucinon kunde ha olika mönster i mjölken, men alla såå goda. Oj, glömde jag nämna var jag var? i Italien, Terracina. Hela Italien vet hur gott kaffe smakar :-)
Jag ska snart till Italien och få det där perfekta flera gånger om dagen.
det händer ibland att jag slösar bort en sked mörk choklad i mitt kaffe, men det gör ju koppen så ljuvligt god.