Vinterspyflugan är här
Hur många timmar har jag kvar att arbeta på innan jag ska börja slicka porslinskanten?
Läs även andra bloggares åsikter om vinterkräksjuka, inkubationstid
usch...ät hela pepparkorn
vidrigt!!! hoppas att du klarar dig!
Lina: Det tycks vara ett återkommande tips som jag finner mystiskt.
Tess: Jag med. Innerligt!
Nä, kornen ska vara grovmalda, helst stötta i mortel. Blanda sedan i lite julmust, knäpp dina händer och be en bön.
Pepparkort och julmust? Man blir ju sjuk bara av det!
Har hört att det 48 timmar som gäller... Lycka till.
Magnus: Bönen tror jag mest på. Det andra låter otäckt och som Karin säger, att man kan bli sjuk av.
Karin: I så fall börjar jag snart känna mig på
tryggt och behörigt avstånd. Ska be lite till.
Men ät inte kornen för sent. Då blir det jobbigt...
Petra: Fy, det låter som att det kan bli otäckt!
Åh nej, hoppas du klarar dig!
hej läs gärna min blogg.. speciellt den sista inlägget :) skriv gärna vad du tycker.. från ditt eget perspektiv.. hih ha det bra kramar diana nementjena.blogg.se hoppas att du klarar dig ..