Dagens Truman show

Ute på djupt vatten. På drift. Ute och seglar. Några träffande liknelser av mig just nu. Jag har varit djupt nere i tankar om vart jag är på väg och var jag hör hemma senaste dagen. Ska jag alls bo i Stockholm? Är lägenheten rätt? Ska jag jobba med det jag gör? Vad vill jag egentligen? Var är min plats i livet? Klarar jag av uppgiften livet eller misslyckas jag hela tiden?

Jag ser inte människor runt omkring mig för att jag är så djupt begraven i mina egna tankar. Så till den milda grad att när jag tog hissen upp måste jag ha tryckt på tvåan istället för trean, för jag hamnade på fel våning. Det har aldrig hänt förut. Mer beskrivande än så kan det väl knappast bli över hur förvirrad jag är just nu. Att jag inte vet ens var jag bor.

Det är bara väldigt mycket att fundera på just nu. Ibland så mycket att jag inte ens kan klä det i ord. Vad är nu, vad är då, vad är riktigt? Är allt bara en kuliss och jag huvudrollsinnehavaren i Truman show?

Är det inte dags att jag gör tonårsrevolt och finner mig själv. Kanske sittandes i en vrå av världen. 

Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Så där tror jag vi allt känner och tänker. Jag gör det i allafall. Kunde lika gärna varit jag som skrivit detta inlägg ;) Vi kan revoltera tillsammans.

2007-05-20 @ 16:03:45
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: kim

http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Kimdiesel En sida med gratis produker och du behöver inte göra något för att få produkerna, inte värva andra eller så.. du får hem godis eller andra saker sen får du skicka tillbax vad du tycker om produkten.. det rä som om du är en testpanel..

2007-05-20 @ 17:15:02
URL: http://kimj.blogg.se
Postat av: Hanna

Bling: Det kanske är så att alla känner så.. Men jag vill revoltera ändå. Känns som att det är på tiden.

2007-05-20 @ 18:27:44
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Therrorese

Jag tror att jag oxå är med i en Truman Show...åsså tyckte tittarna att det gick för bra för mig så de däckade mig. Två gånger på raken. Får jag oxå va med och revoltera?

2007-05-20 @ 18:36:57
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Hanna

Therror: Fy, din show är faktiskt av det elakare slaget... Klart du ska vara med - Revolt 1, 2 och 3

2007-05-20 @ 18:45:53
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0