Cyklaren

På sistone har jag funderat på om jag ska köpa en cykelvagn. Med en cykelvagn skulle jag kunna få med mig större saker på cykeln.
 
Samtidigt undrar jag om det är värt det. Jag menar, jag kan ändå inte få med mig mer saker från ett ställe än jag kan bära till cykeln. Nackdelen med att t.ex. handla med cykel jämfört med bil är att det inte går att riskfritt lämna kvar saker på cykeln eftersom de inte går att låsa in. Därför måste jag kunna bära med mig allt jag ska inhandla om jag åker på stan. 
 
Fördelen med en cykelvagn är dock att jag kan frakta större saker, som paket eller så.
 
Men hur ofta har jag det behovet? Är det här bara ett nytt infall i mitt cykelnörderi (ja, jag har tre cyklar: Draken, Myggan och Drottningen)?
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Cykelkärra verkar förvisso praktiskt. Fast jag ser framför mig sådana små rullande tält som föräldrar stoppar in sina barn i. Men det här är kanske något annat du tänker på? Men är det smidigt att cykla med dem? De verkar lite knepiga att ställa i vanliga cykelställ, med tanke på att cykelparkeringar bara har ett visst utrymme. Varför inte en köpenhamns-cykel? Med låda fram. Då kan du ju skjutsa kollegor också ;D

2014-10-16 @ 19:52:37
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Hanna

Matilda: Ja! Och så får jag anledning att köpa en till cykel :)

2014-10-19 @ 20:18:00
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0