Hipster-TV

De senaste åren har det gjorts TV-serier/lyteskomik om vanligt fölk som handlar på Ullared, som går på dansbanan i Täfteå, som lever på husvagnakampingar och gud vet vad. Borde inte nästa steg vara att göra samma typ av TV-program om hipsters?
 
Vad är roligt med hipsters? Ja, men allt! De klär sig likadant men ser sig som unika. Är det inte humor med en hel subgrupp som ser klonade ut så säg vad som är det. De älskar att göra mat från "grunden" men nöjer sig med att bo i storstäder där det inte går att få tag på mat utan att köpa den på affärn. De lever i små kolonier i vissa stadsdelar. Osv, osv, osv. 
 
Varför har det inte redan gjorts? För att det vanligen är de som håller i kameran/droppar idéerna. Men kom igen nu, erkänn att det är ett grymt TV-koncept. 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Jaaaa!! Gu vad jag hade skrattat - fredagsunderhållning delux! Eller så hade jag satt skrattet i halsen och undrat om det handlade om mig…

2014-01-26 @ 21:06:59
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Fia

Absolut! Men tror du att de har den rätta självdistansen för att kunna betrakta sig själva på det sättet?

2014-01-27 @ 20:46:38
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Hanna

Matilda: Vet vem, det kanske skulle göra det?

Fia: Säkert inte. Men tanken är att det är ett TV-team som ska betrakta dem och sedan en TV-publik. Och det finns säkert andra som skulle kunna betrakta dem med humor. Tror jag.

2014-01-27 @ 21:12:48
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0