Boxfys

Jag har börjat ägna mig åt en ny träningsform. Vem hade trott att jag skulle lyckas hitta en ny hobby?! Well, jag hade väl det, ärligt talat. Jag tycks ju ha talang för det. Den nya hobbyn, tillika träningsformen är Boxfys.
 
Varje gång jag återvinner går jag förbi ett ställe som ser ut som en boxningsklubb. Jag var tvungen att googla det och ja, det visade sig stämma. Men dessutom hade de träningspass som just Boxfys. Mycket mer information än så gav mig inte deras webbplats.Jag måste känt mig lite extra äventyrlig för jag bestämde mig för att gå dit.
 
Sagt och gjort. Jag oroade mig lite över testosteronhalten där inne. Men nivåerna kändes okej när jag kom dit. Alla verkade vara stamkunder som kände varandra, som en liten grupp rent av. På ett sätt är det lite skönt, det blir en familjär stämning. Första gången körde vi cirkelträning. Har inte gjort det sedan skoltiden. Ni vet, 45 sekunder på en station, 15 sekunder vila för att gå till nästa station. Jag var ganska mör i armarna efteråt efter chin-ups, slag på säck och handstående bland annat.
 
Men träningsvärken var ingen ursäkt, så idag var jag där igen. Mycket slående på varandra. Jag är inte en särskilt agressiv person, men av någon anledning faller detta mig i smaken. Det är hård träning, med kroppen som verktyg, och man märker inte att det är jobbigt förrän övning är slut eftersom det är så kul.
 
Så, här föds en boxare. Nej, självklart inte. Jag ska inte boxas. Bara boxfysa. 

Kommentarer
Postat av: Fia

Fast jag ser för min inre syn hur du är stark till både kropp och själ och med en rak och välriktad höger sänker någon dum typ som bär sig illa åt. Vilken triumf det skulle vara! Kvinnor kan!

2014-04-18 @ 14:13:43
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Hanna

Även om jag inte vill uppmuntra till våld, så visst skulle det vara skönt att få ta ner en fiende vid behov.

2014-04-18 @ 18:39:47
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0