Kyligt inne

För en gångs skull passar jag på att frosta av frysen på vintern. Annars är klassikern att göra det i 25-gradig sommarvärme så att allt som en gång låg i frysen definitivt ska hinna tina medan istapparna sakta trillar ner i plasthinken.

Det var verkligen på tiden. Har haft frysen i två år och ännu aldrig frostat av den. Shame on me. Dessutom har jag haft en minor rödvinsolycka i den (ni vet, husmorstipset att frysa in kvarvarande rödvin för att använda i grytor - prova det inte i isbitspåsar!), så det ser ut som att någon försökt halalslakta ett rejält nötkreatur där. Nu ska det bort.

Fysen är åtminstone lämpligt tom eftersom jag nyligen storstädat den. Det som fortfarande är frysvaror hemma hos mig står i nuläget på en gemensam balkong. Jag hoppas att det står kvar även när jag ska hämta in det igen.

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Akta så att jag inte rusar över och snor den hehe. Vet ju var du bor ;)

2010-01-25 @ 22:24:12
Postat av: Lina

frosta av frysen..vad är det för något?;)

2010-01-26 @ 10:36:59
URL: http://rosamolnochgrisgaddor.blogg.se/
Postat av: Kang

Visst är det underbart! Jag har också frostat av min frys i vinter. Nu ligger allt SORTERAT. Jag blir fortfarande lika chockad när jag öppnar frysen och liksom hittar i den. Så jag tog kylskåpet också av bara farten. "Skrämmande" tyckte min kompis när han tittade in. Hm...

2010-01-26 @ 17:44:23
URL: http://helamig.wordpress.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0