Modifierar
Jag leker kock idag. Lagar mat för ett helt kompani. Och jag modifierar hårt i recepteten.
För att vara så organiserad som jag är, är jag väldigt oorganiserad. Eller lat. För jag orkar liksom aldrig läsa hela receptet i förväg riktigt. Plötsligt står jag där med en deciliter sirap där jag behöver en och en halv. Det jag inte har i ögonen får jag ha i benen. Alternativet är att börja modifiera lite.
Men modifieringarna är inte bara lathet, utan även experimentel glädje. Idag blandade jag upp den rena chokladen med lite mintchoklad. Det blev hur stort som helst.
En bild av min chokladkola(numera också mint)paj ger den ingen rättvisa. Men det gjorde mina smaklökar.
Ikväll ska det frossas i choklad.
Läs även andra bloggares åsikter om choklad, modifiering, matlagning, lathet
För att vara så organiserad som jag är, är jag väldigt oorganiserad. Eller lat. För jag orkar liksom aldrig läsa hela receptet i förväg riktigt. Plötsligt står jag där med en deciliter sirap där jag behöver en och en halv. Det jag inte har i ögonen får jag ha i benen. Alternativet är att börja modifiera lite.
Men modifieringarna är inte bara lathet, utan även experimentel glädje. Idag blandade jag upp den rena chokladen med lite mintchoklad. Det blev hur stort som helst.
En bild av min chokladkola(numera också mint)paj ger den ingen rättvisa. Men det gjorde mina smaklökar.
Ikväll ska det frossas i choklad.
Kommentarer
Postat av: Beyonce
Mmm,ser inte helt otäck ut.
Postat av: Magnus
Modigt att bryta sig loss från receptets bojor.
Postat av: Blingbling
Åh, den bunken hade jag velat slicka hahah. Gottigotti.
Postat av: Hanna
B: Nope.
Magnus: Våga!
Bling: Det var löjligt gott!
Postat av: Lina
meeeeeeeeeen så sjukt gott det ser ut;)
Postat av: Karin
Är det försent att bjuda in sig själv på middag?
Postat av: Hanna
Lina: Det var löjligt gott!
Karin: Det finns rester...
Trackback