Bakdel
Det finns för- och nackdelar med att ha datorn på matbordet hela dagarna.
En fördel är att man kan kolla upp recept och sedan baka efter dem utan att behöva skriv ut/av.
En annan fördel är att man kan plugga lite emellanåt och samtidigt ha plats att bre ut sig.
Negativt blir det väl egentligen först när man bestämmer sig att hälla ut mjöl över hela tangentbordet och samtidigt passar på att inkludera mobilen i bakandet.
Läs även andra bloggares åsikter om bakbesvär, mjöl, datoråldern
En fördel är att man kan kolla upp recept och sedan baka efter dem utan att behöva skriv ut/av.
En annan fördel är att man kan plugga lite emellanåt och samtidigt ha plats att bre ut sig.
Negativt blir det väl egentligen först när man bestämmer sig att hälla ut mjöl över hela tangentbordet och samtidigt passar på att inkludera mobilen i bakandet.
Läs även andra bloggares åsikter om bakbesvär, mjöl, datoråldern
Kommentarer
Postat av: Lina
ahh..det ska jag försöka komma ihåg
Postat av: Hanna
Lina: Det tycker jag.
Postat av: Tom
Ugnsbakad dator? Vore fan skönt att smälta ner den..
Postat av: Lennart
Vad ska man skölja ner denna delikatess med, rött eller vitt?
Postat av: Hanna
Tom: Prova!
Lennart: Brödet sköljs ner med vatten. Datorn sköljs av med vatten.
Postat av: Blingbling
Bakis?
Postat av: Hanna
Bling: Skojar du att jag är bakad!
Postat av: Petra
Men brödet blev väl bra...? ;)
Postat av: Hanna
Petra: Grymt!
Trackback