Dagens middag
Läs även andra bloggares åsikter om inspiration, röding, fisk i ugn, lime
Det lutar mot havregrynsgröt.
Hmmm...jag står i valet och kvalet mellan korv och spagetti eller spagetti och korv.
Nää! Du är ju värsta avancerade kocken. En hel fisk?? Själv kör jag bara med frysta fiskblock...
Idag blir det varma mackor till middag nån gång i natt...
Karin och Magnus: Hoppas det smakade lika bra som min fisk.
Therror: Det var första gången jag lagade hel fisk kan jag avslöja. Men det rekommenderas. Löjligt enkelt, löjligt gott, löjligt med variationspotential.
Kebab.
...o tandkräm
vad jag än kan tjata mig till av kocken på jobbet...
om det här med resor: jag antar att en långvarig resa måste baseras på at man antingen är snor-rik eller har övergivit alla världsliga ägodelar etc...
jobbigt
Lite gyoza tryckte jag i mig. Inte riktigt lika fina fisken, men smarrigt.
Lagade du den i ugnen med folie runt? Det smakar finafisken!
Vi åt sallad med feta och salami med vitlöksbröd och... ett glas rödvin.
Nu såg jag vad du skrev under bilden.... Vad trodde jag egentligen?
Att du skulle trycka ner den i en stekpanna? Hej o hå.
Tom: Tandkräm som är så smarrigt...
Karin: Lyllos dig som har en kock att tjata hos...
Bling: Låter gott.
Ester: I ugn. Utan folie. Också gott. Vitlöksbröd... dreglar lite
Oooo va gott det ser ut. Asså är det bara jag som tycker det eller är rödig godare än lax på rikt?
men gud så gott. den kvällen höll jag mig till pasta, pasta, pasta...
Great Site. Useful info. I will surely check back soon.