Mathelgen fortsätter

Jag har intagit den godaste middag på länge. Den tog mig två dar att laga, men det var det värt.

Jag minns inte att kyckling i ugn dagen efter var så här gott när jag bodde i föräldrahemmet. Jag får nog lov att skylla allt på såsen. Av stekskyn från ungskycklingen gjorde jag en sås med lite matlagningsgrädde, oxfond och rödvin redan igår. Idag värmde jag kycklingen i såsen.

Jag sitter här och är stum. När jag har återhämtat mig blir det äppelpaj.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: doktorand

Hej Hanna

Jag har läst lite på din blogg och jag tycker du skriver fint! Man blir nyfiken och undrar vad det är allt som du syftar på... :-)

Ha en bra dag!

2008-02-24 @ 17:16:02
URL: http://doktorand.blogg.se
Postat av: Hanna

Hej doktorand,

Ibland är jag kanske lite hemlig, men det är bara för att jag måste. Om du har några specifika undringar så hoppas jag att jag kan svara på dem =)

2008-02-24 @ 18:04:09
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Hanna

Tack för att du tycker jag skriver fint förresten =)

2008-02-24 @ 18:04:38
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: doktorand

Hihi, vilken grej med det där 'tecknet' ang. min nick! Om du vill ha några tips på vägen så hör av dig!!

Kram och godkväll

2008-02-24 @ 20:15:30
URL: http://doktorand.blogg.se
Postat av: Therrorese

Ååååh, typiskt. Nu blev jag helt hungrig igen!

2008-02-24 @ 20:42:18
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Hanna

Therror: Bara att ge efter =)

2008-02-25 @ 08:56:10
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Dr S

Låter som att du snart är redo för min lax i sötsur sås tycker jag.

2008-02-25 @ 10:33:12
URL: http://skargardsdoktorn.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0