Tack Therror!

Tack Therror för att du introducerade köttfärs med panang currypasta och matvete för mig! Det kommer att bli min nya snabbmat. Sallad är det ju gott som, men idag blev det bara gurka till. Lite fattigt för att vara sallad, men bättre lycka nästa gång. Man behöver knappt tugga maten, bara svälja.

Hur gott som helst!!

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer
Postat av: Ester

Nu kom jag på att jag faktiskt inte provat det än. Tack för påminnelsen! Ett tips för helgen kanske, för det var himla gott!

2007-11-21 @ 21:02:20
URL: http://missesters.blogg.se/
Postat av: Magnus

Har du receptet? Kan inte laga mat utan recept...

2007-11-21 @ 21:04:05
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Fröet

ja, jag vill me ha receptet;)

2007-11-21 @ 21:33:40
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Ester: Gör det!
Magnus: Alltså, jag stekte bara på köttfärsen och hällde i kryddpastan. Kokade matvetet med lite buljong i. Sen rörde jag ihop och det och blandade i lite gurka i det här fallet. Alles.
Fröet: Se ovan ;)

2007-11-21 @ 21:47:47
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Magnus

Ja, ja...jag vet att normala människor kan höfta så där, men jag är inte normal. Jag måste mäta upp och göra exakt...jag är nog rätt störd...

2007-11-21 @ 22:55:44
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Petra

Nästa utmaningen blir alltså att ta reda på huruvida de säljer panang currypasta (?) på Citymarket eller ej... /Petra

2007-11-22 @ 07:35:07
URL: http://petra.papper.fi
Postat av: Hanna

Magnus: Jag gillar också recept. Men jag vet inte hur mycket krydda man ska ha i. Lite lagom och sen smaka av. Det är mitt enda råd. Matvetet gör man så många portioner man tänker äta av. Köttfärs brukar man väl beräkna 150 g per person.

Petra: Hehe, jag fick tipset China market från Therror. Så leta rätt på en kinabutik så ska det nog lösa sig.

2007-11-22 @ 08:15:15
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Therrorese

Glad att jag kunde inspirera, Hanna :)

2007-11-23 @ 15:08:05
URL: http://therrorese.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0