Konstant hunger

Mitt nya bot på min konstanta hunger heter: russin.

image176

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer
Postat av: majda

JAG KOMMER SNART ATT KÖRA IGÅNG EN TÄVLING PÅ BLOGGEN. KIKA IN SNART SÅ KAN DU TÄVLA OM ETT JÄTTEFINT PRIS!

2007-11-21 @ 11:20:16
Postat av: Patrik

Du fick mig att tänka på lussekatter nu. Lucia firar man inte i Korea och det grämer mig lite.

2007-11-21 @ 16:55:35
URL: http://pudding.blogg.se
Postat av: Petra

Mycket bättre än min tillfälliga hangup på ballerinakex. Ska byta till russin jag också.

2007-11-21 @ 17:51:13
URL: http://petra.papper.fi
Postat av: Tom

Kom att tänka på "Sun Ra". Strulujazz men bra!

2007-11-21 @ 18:34:20
Postat av: Ester

Jag föredrar russin med choklad runt... Men så är det ju också "väldigt" synd om mig just nu.

2007-11-21 @ 18:52:40
URL: http://missesters.blogg.se/
Postat av: Magnus

Russin is tha shit!

2007-11-21 @ 19:10:12
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Karin

naturens godis! som hurtbullar säger

2007-11-21 @ 19:35:24
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Karin

naturens godis! som hurtbullar säger

2007-11-21 @ 19:35:30
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Hanna

Patrik: Jag kan buda över lite lussebullar om du vill! Men du vill väl förstås hellre komma åt julnubben eller glöggen på cognac.
Petra: Ballerina låter ju trevligare.
Tom: Associationer till russin eller ;)
Ester: Det är du värd! Jag gillar de med yoghurt runt. Aaaah...
Magnus: Du har så rätt mannen!
Karin: Det kom inte från mig =)

2007-11-21 @ 19:50:32
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Fröet

mm...min tentamat;)

2007-11-21 @ 21:34:24
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Fröet: Jag har aldrig behövt ha tentamat. Vi skrev nästan bara hemtentor.

2007-11-21 @ 21:53:26
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Blingbling

Åååh, den förpackningen är så fin =)

2007-11-23 @ 17:21:15
URL: http://blingbling.webblogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0