Killar som inte är bögar

Jag gillar mina dansklasser, fantastisk lärare, bra koreografier, mycket teknik. En perfekt kombo. 
 
Den här terminen har det dykt upp ett gäng killar i dansklassen. Det brukar alltid finnas någon eller några killar. Men det här är killar som inte är bögar. Direkt blir det otroligt grabbigt. Killarna är högljudda, och medan alla andra stretchar (också killarna som är bögar) står de här killarna och snackar högljutt eller låtsasslåss! 
 
Vad är grejen? Det känns som att jag är tillbaka i högstadiet. Och jag tror faktiskt att de här killarna är lite äldre än så. Jag tror, men det verkar ju inte så.  
 
Jag tycker det är synd framför allt för dynamiken i klassen. Jag gillar det vilsamma och att det blir en bra stämning i gruppen. Dessa människor blir utbrytare, personer som ska framstå som coola som inte lyssnar lika uppmärskamt. 
 
Bortskämd, kanske jag är. Men vems jobb var det att uppfostra dessa grabbiga grabbar?

Kommentarer
Postat av: smultron

Usch, va trist! Nu är jag säkert lite väl negativ men jag hoppas att deras beteende är ett tecken på graden av deras intresse. I så fall slutar de nog snart.

Igår blev jag så trött på ett gäng med ca tio unga killar som for runt i HELA bassängen och gjorde det nästan omöjligt för oss som var där för att simträna barn. Jag kunde inte låta bli att undra över om inte personalen hade sagt till ett gäng tjejer mer och skarpare...

2013-09-11 @ 10:16:07
Postat av: Hanna

Grejen är att jag har sett dem där ett tag, bara inte på samma klass. Misstänker till och med att de är ganska seriösa med dansen (om än inte på klass, och inte precis tvärduktiga heller).

2013-09-11 @ 16:49:16
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Hanna

Och visst är det irriterande, och säkert inte ett beteende som godkänts om det varit tjejer...

2013-09-11 @ 16:49:54
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0