Lever på hoppet

En veckas arbetsläger lider mot sitt slut. Jag har funderat mycket på gruppdynamik, personkemi, samtalskompetenser, ordbajsande och annat viktigt under veckan. Jag tror också att jag har lyckats komma ner i varv.
 
Jag är väldigt ovan vid att resa med andra människor, alldeles särskilt en hel grupp. Det har jag inte gjort på många år. Men det har verkligen varit en bra upplevelse. Jag trodde framför allt att det skulle bli en utmaning. Men utmaningen blir kanske snarare att komma hem och återanpassa mig. Nåja, det blir inte många dar för det, eftersom det snart är semester.
 
 
 
Hopp om bad
 
 
Hopp om solnedgång. 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Gruppdynamik är knepigt. Jag kan tycka det är väldigt jobbigt emellanåt, jag trivs bättre i mindre grupper med folk som är på samma nivå som mig. Fast i stora sällskap brukar man oftast finna någon som har samma behov att hålla sig lite vid sidan av. :)

2013-06-09 @ 21:51:31
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Hanna

Jag hittar nästan alltid någon jag gillar att hänga med i större sällskap. Det är viktigt för mig. Samtidigt blir jag stressad i större grupper av en annan anledning har jag märkt. Det är som att jag är lite rädd att missa djungeltrumman och plötsligt vara helt själv medan alla andra är iväg på något.

2013-06-09 @ 22:21:25
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0