Festligt

När jag var liten hade vi en låda i köket som innehöll roliga saker. Bland annat tårtljus, serpentiner, sugrör och annat festligt. Det var alltid så spännande och glatt att kika ner i den där lådan. Kanske drömma lite om nästa gång sakerna skulle tas fram och användas. 

Jag har inte haft någon festlig låda sedan dess. Men senast på affärn hittade jag dessa och bara var tvungen att slå till. Så nu är det bara att bygga vidare på lattjolajbanlådan. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart

De där färgglada små ljusen får mig att minnas gångerna då jag var liten gosse och bakade tårta med mamma. Jag fick alltid själv räkna hur många ljus det skulle vara på min tårta.

Svar: De är väldigt praktiska till tårtor.
Hanna

2012-10-11 @ 18:22:15
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se
Postat av: Matilda

Alltså, nu blir det så här skrämmande likt igen så att jag börjar undra om du bodde i vårt hus när jag var liten. För vi hade också en sådan låda i köket. Och den stod i ett visst skåp, som man var tvungen att ta en stol till och klättra upp till. Vilket man också gjorde när man var ensam hemma och hittade all möjlig sorts skojigheter som man sen fick låtsa om att man aldrig sett när föräldrarna väl tog fram dem... Det var ett spännande skåp, det där "latjolajban"-skåpet!

Svar: Såg du mig aldrig alltså? Har du inte tänkt på att vi pratar samma dialekt?
Hanna

2012-10-11 @ 19:37:35
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: smultron

:-) Vi har en låda i köket som från början kallades all-möjligt-lådan men numera mest får heta allt-är-möjligt-lådan. Nu har tårtljusen nog tagit slut, men där finns ballonger, serpentiner, batterier, saxar i olika storlekar, extra spelpjäser och tärning, en clownnäsa (om den inte gått söner) tejp, lim och lite annat som man alltid behöver.

Svar: Det är ju faktiskt ett väldigt bra namn på en låda.
Hanna

2012-10-12 @ 16:07:00

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0