Vinternäsa

Mina näsdukar tog slut i början av veckan. Jag är väldigt specifik med mina näsdukar. De måste ha god kvalitet, ingen papprig historia, mjuka ska de vara och luktfria. Det sista är väldigt svårt nu för tiden. Vad är det med mänskligheten och viljan att ha artificiell lukt på precis allt.

"Mina" näsdukar finns endast på stan och i veckorna hinner jag aldrig ner på vintern. Som tur är, så är jag och min allerginäsa vana vid att ha näsdukar lite varstans, i fall att. Så i mina gömmor kan jag alltid gräva fram näsdukar. I väskor, lådor och diverse fickor.

Näsdukarna räckte hela veckan, och då är jag ändå storkonsument. Nu har jag inhandlat nya. Två paket, för säkerhets skull.

Vad har du i dina gömmor?


Kommentarer
Postat av: Matilda

Återigen känner jag igen mig i dig!

Har också näsdukspaket precis överallt. Minst ett paket per väska, i jackfickor, på skrivbordet, i kökslådor, klädkammare, byrålådor... När vi städade ut ett dödsbo för några år sedan hittade vi en himla massa paket oanvända nästdukar i tyg. Jag ångrar idag att jag inte sparade några. Efter noggrann rengöring så är de ju trots allt mer miljövänliga (men så måste man komma ihåg att tvätta dem med jämna mellanrum...)

2012-01-14 @ 15:11:50
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Hanna

Tygnäsdukar ja. Det vore något för mig också. Särskilt inför det konstanta liksom rinnet. Kanske kan jag skaka fram någon ur mina gömmor?

2012-01-14 @ 19:10:45
URL: http://hannasplats.blogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0