Ny dokumentär

Jag har funderat på att göra en egen dokumentär a la kvalitetsdokumentärerna som med jämna mellanrum rullar upp på skvalkanalerna i tv.

Exempel på titlar skulle kunna vara:

- Hjälp! Jag är en seriefigur. Lever jag i verkligheten, är jag tecknad, vad ska jag göra för att ta fram mina superkrafter? De stora frågorna hopar sig. Följ min väg när jag börjar reda i några av trådarna.

- Hur det är att leva på botten, och hur man lyckas falla dit. Den skulle antagligen inte ses av någon. Jag menar vem intresserar sig för så misslyckade personer. Jag kan ändå tänka mig att våga falla, för konstens skull, så att säga.

- Mina mysbyxor har vuxit fast! Den titeln är på något vis självförklarande. Måste man ibland ta på sig något annat än sina Adidas?

- Hjälp! Jag är en eremit, fast beroende av sociala medier. Hur går det ihop? Jag gillar titlar som börjar med hjälp, för de speglar ett uttalat behov av att ta sig ur något. Jag antar att det egentligen inte är motsägelsefullt att vara eremit och beroende av sociala medier heller eftersom sociala medier gör det möjligt att just inte träffa människor IRL. Någonsin.

Nu söker jag finansiering för att så snart som möjligt kunna dra igång filmningen av någon av dessa projekt.

Kommentarer
Postat av: Lennart

Jag kan ju sponsra genom att filma. I flera år tänkte jag att det skulle vara roligt att ha en DVD-kamera. Så för 4 år sen köpte jag mig en, fast den ligger mest i en låda, tror jag har använt den 4 eller 5 gånger.

2010-03-22 @ 15:59:02
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Postat av: Lina

hahaah....gört! Speciellt den om mysbyxor är jag intresserad av

2010-03-22 @ 17:11:55
URL: http://rosamolnochgrisgaddor.blogg.se/
Postat av: Hanna

Lennart: Tack för erbjudandet. Jag tror dock att min egen lilla kompakta digitalkamera kan ge den rätta dokumentärfilmskänslan.Lina: Visst är det kittlande.

2010-03-22 @ 17:59:54
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Beyonce

Jag kan tänka mig att se dem allihop.

2010-03-22 @ 21:10:38
URL: http://bday.blogg.se/
Postat av: Blingbling

Jag känner igen mig i den där eremitgrejen =)

2010-03-23 @ 18:56:30
URL: http://blingbling.webblogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0