Ung och rebellisk

Ofta känner mig fortfarande ung och arg. I många sammanhang betraktas jag fortfarande också som så. Hur kommer det sig? Det är som att jag inte riktigt fått leva ut tonåren och när motgångarna är för stora och folk ser mig som ett barn, kommer hela tonårsrevolten över mig. Jag blir arg och stänger sen ner. Så funkar det.

Men vad är det som provocerar mer med mig än med andra. Så ung är jag ju faktiskt inte. Jag känner mig framför allt inte så ung. Är det för att mitt inre fortfarande lätt kommer i uppror. Mitt temperament blir överhettat ibland.

Jag känner att jag inte riktigt kommer till min rätt och jag undrar varför jag får så mycket motgångar hela tiden på grund av det här. Jag tror att jag inte får förtroendet så ofta, och det gör mig frustrerad och gör att jag känner mig som ett barn. Då reagerar jag också som ett barn.

Men jag är faktiskt vuxen. I de allra flesta sammanhang får jag också vara det. Men i vissa sammanhang tillåts jag inte ta beslut, inte lyssnas jag på till fullo heller.

Är jag åldersdiskriminerad?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag känner verkligen igen det där. Känns som att jag måste hävda mig ofta. Dessutom tror människor ofta att jag är yngre än vad jag är. Blir skumt när jag känner mig som 27

2008-01-17 @ 15:58:59
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Lina: Det konstiga är att folk sällan gissar min ålder som lägre, men ändå ses jag som ung och någon som måste ledas eller tämjas.

2008-01-17 @ 18:27:30
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Lennart

Själv har jag alltid känt mig äldre än vad jag är, och folk har alltid trott att jag har varit yngre. Kan man vrida åren tillbaka? Kanske få bli runt 16, 17 igen?

2008-01-17 @ 18:37:00
URL: http://trannel.blogg.se
Postat av: Hanna

Lennart: Vill man verkligen vara 17 igen? Jag är skeptisk...

2008-01-17 @ 21:20:09
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Lennart

Kanske 20 då, sen skulle jag styrt in mitt liv på en annan väg.

2008-01-18 @ 11:24:00
URL: http://trannel.blogg.se
Postat av: Vegardkathrine

This is my first time visiting this site and I found it very informational as a whole. I am so delighted in finding your website!

2009-02-05 @ 08:58:58
URL: http://vegardkathrine.myblog.de

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0