Sommar i stan

Stad och stad. Jag fick känna på lite skärgård denna stadsdag. Det jobbigaste med att åka ut en solig varm dag och bada i bara underkläderna i Mälaren från en båt, lyssna på David Batras sommarprogram medan man leker med en boll i vattnet, äta potatissallad och rostbiff på plasttallrikar smuttandes på ett glas rosé och titta på änderna som kommer och tigger mat, är att man måste återvända till livet i betongen när regnmolnen börjar hopa sig.

Det är faktiskt frihet på riktigt att vara där ute. Och riktigt unkigt att komma hem till lägenheten...Staden är vacker från vattnet. Och solen sken över oss nästan hela tiden.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Fy fasen vad gött det ser ut. Vems är båten? Har du tråkigt ikväll så hör av dig. Jag funderar på att ta mig en tur till Judit och Bertil. Jag track drinkar igår på Eken. De var ocks rätt smarrigt. Fast passionsfruktskärnorna fastnade i sugröret mest hela tiden.

2008-08-09 @ 17:17:22
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Beyonce

Det ser verkligen nice ut.

2008-08-09 @ 17:59:17
URL: http://bday.blogg.se/
Postat av: Lennart

Då har du haft det roligare än mig, jag höll till i tvättstugan i dag. Men jag har varit ut en liten stund i solen.

2008-08-09 @ 19:21:20
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Cosmic Moose

Åh, jag är så glad att du nujter av sommaren till fullo! Du har så härliga bilder...men varför är du så ofta den enda på bilden? Ensamvarg?ps, sjävklart förståg jag att du inte var helt solo med tanke på att det måste stå någon bakom kameran. ds

2008-08-10 @ 17:14:09
URL: http://rochester.blogg.se/
Postat av: Hanna

Postat av: Hanna

Bling: Brorsans :)

Lennart: Det verkar så.

Cosmic: Jag uppskattar iofs självheten. Men anledningen till att inga andra syns i bild på bloggen är för att jag inte vill publicera dem utan deras tillåtelse, och de flesta vet helt enkelt inte att bloggen existerar så jag frågar inte. Får nöja mig med min egen nuna :)

2008-08-10 @ 21:27:52
URL: http://hannasplats.blogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0