Presenter

Det är svårt att köpa presenter. Jag vill köpa bra presenter, saker som är roliga och förhoppningsvis väcker glädje eller kommer till användning.

När jag lyckas med en bra present blir jag galet nöjd. Det händer inte jätteofta. Men jag tror att det beror mycket på sammanhanget också. I vissa genrer är presentgivande svårt, ibland helt prestige- och förutsättningslöst. Det är nog i den sistnämnda jag gör mig bäst. När jag får gå loss och inte har några direkta förväntningar på mig. Men hur ofta är det så?

Jag tycker att jag köper presenter hela tiden. Till dop, till bröllop, till födelsedagar, till kollegor, till okända. Det finns ett nöje i att ge saker.

En bra present kan förgylla dagen. En dålig läggs snabbt till handlingarna. Men jag brukar nästan skämmas lite när jag kommer dragandes med något jag inte är nöjd med. Men det är svårt att leva upp till kraven jämt.

Dagens doppresent var jag riktigt nöjd med. En mätsticka i form av en kossa. Mjuk. Jag ska snart på dop igen. Kanske börjar jag behärska genren dop.

Andra bloggar om: , ,

Kommentarer
Postat av: Karladina

NICE AND WONDERFUL SITE

2009-08-28 @ 07:33:25
URL: http://karladina.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0