Heat is on

Alltså, i mitt hem känns det som högsommar. Jag svettas konstant, vaknade till och med utan täcke och det gör jag aldrig. Får en lite tropisk känsla, men det är kanske bara annalkande åskoväder. Jag hoppas det. Det skulle vara mysigt.

Var ute en sväng för att se om det finns något att köpa som jag kan ha på mig i sommar. Hörde att äppelknyckarbyxorna finns även i svart, så jag tänkte att det kanske skulle vara bra att ha något att byta med, så jag slipper ha dem på mig varje dag. Tyvärr fanns de bara i XS. Såg att de fanns i kamo, men jag tror att det vore att utmana mitt försäkringsbranschöde totalt. De skulle antagligen sparka mig på stört om jag kom i dem. Eller i alla fall köra hem mig för dagen.

Kjol är praktiskt, men helt enkelt inte min grej. Jag känner mig bara attitydlös i kjol. Det skulle vara om jag hittade en helt rätt, och jag tror det kommer ta för mycket av min energi att lyckas med det.

Tills jag lyckas får jag svettas med sommaren.

Andra bloggar om: , ,

Kommentarer
Postat av: Therrorese

Ojoj....mina kryckor har sunkat ner mitt klädintresse i bott, men de där ser jag ju att jag måste ha....Tur att det finns JC precis vid T-centralen....inte så långt att krycka dit

2007-05-27 @ 15:54:30
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Fröet

du ska veta plågan i vår lägenhet förra sommaren. Solen ligger på vardagsrummet + sovrummet i pricip hela dagen. SJUKT varmt blir det. Måste köpa några slags mörkläggningsrullgardiner i år för det här funkar inte.

2007-05-27 @ 17:48:11
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Therrorese: Krycka på!
Fröet: Jag har eftermiddagssol som tur är, men kvällarna blir desto hetare. Kanske får ni investera i någon slags konditionering.

2007-05-27 @ 18:51:41
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Blingbling

Det var jag som roffade åt mig de sista i medium (om vi snackar ringen), de svarta alltså. Sedan erkände kassörskan att hon misann köpt två. Inte nog med det... Den andra kössörska hade också köpt ett par. Populära verkar de vara de där äppelknyckarbyxorna.

2007-05-27 @ 20:22:31
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Du din... Jag får väl ge mig ut på jakt efter andra byxor att ha på mig. Men visst var de guldkorn =)

2007-05-27 @ 20:35:25
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: nollåttan

vida bomullsbyxor då?! de kör jag alltid med, det är superskönt!

2007-05-27 @ 23:53:33
Postat av: Hanna

Nollåttan: Men just det, det skulle jag kolla upp. Det låter väldigt skönt!

2007-05-28 @ 15:16:29
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0