Avrinningsproblem och gammalt skvaller

En korttur till skärgården är precis vad en storstadssjäl behöver. Känna lite på luften, se lite öppet vatten och slippa de konstanta sirenerna för en stund.

Men att komma till brudparet innebär också väldigt god mat och denna dag - en present. När de var här och såg mitt våffeljärn stryka med så lånade bruden min dusch och blev varse mina avrinningsproblem. Hon var nära att skicka in sin man att avhjälpa dessa, men jag sa att det fixar jag själv. Ganska ofta är jag där och häller ner allsköns miljöfiender i avloppet utan att det riktigt hjälper. Så brudgummen tipsade om en produkt som han brukade använda. Har inte blivit av att jag köpt den än, förstås - morgen, morgen... Men han var lite förutseende och hade nu köpt produkten till mig. Dagen ska alltså firas under badkaret.

Vi passade på att mala oss igenom lite gammals skvaller från förr, eftersom ingen har något nytt. Framför allt är vi ganska duktiga på att ge vår vän stalkern ett par kängor för det sätt på vilket han spanar in våra kompisar på fester och sedan struntar i att gå fram och prata med dem för att istället söka upp dem i efterhand  via mejl. Sånt är otäckt! Och något han satt i system. Vi hade i alla fall ganska roligt åt det.

Kommentarer
Postat av: Fröet

fy vilken människa:(

Vi har också avloppsproblem. Nyss har de vart och "fixat" det från vårt bostadbolag efter att vi använt kaustiksoda åtskilliga gånger. Men det är fortfarande inte helt 100. Det är så drygt med vatten över halva golvet.

2007-03-25 @ 11:51:50
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Klusterbitar

Hoppas avloppet får sig en kyss!

Lite småroligt ang mailstalkern! :)

2007-03-25 @ 11:55:08
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: Iah

Jag ogillar översvämningar så fort man duschar... ;( Tur du har snälla vänner! Å hoppas det funkar nu då!!!

Jo, så kan det ju vara. Men provar man inte så kan man ju aldrig veta, som det är nu så ligger ju allt kvar och det blir bara mer irritation från olika håll. Det byggs ju bara på om man inte går igenom det. Å nu är läget så att det blir nära inpå match hur vi än gör så då borde det göras nu... Men, men det får väl bli som det blir. Klarar vi inte av att hålla sams har vi ändå ingenting i division 1 att göra så...

2007-03-25 @ 11:57:47
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Hanna

Fröet: Kaustiksoda var mitt svar från förr. Men förutom att det kan fräta upp rören så fungerar det helt enkelt inte jättebra. Nu blir det Mr Muscle. Då jäklar...

Klusterbitar: Det ska jag se till!! Mejlstalking är inget jag rekommenderar. Antagligen inte han heller. Han har aldrig lyckats få till det på det sättet...

Iah: Tröttsamt är det... Hoppas ni håller sams, ni förtjänar att vara i division 1!

2007-03-25 @ 12:07:25
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: leopardia

jag är livrädd för mitt avlopp. jag är helt beredd på att jag ska få upp en råtta eller nåt monster, så jag öser kaukstiksoda för glatta livet, hade noll koll på att det skulle finnas miljövänliga alternativ... jag har försvarat mig med att blunda under tiden. ser jag inte så sker det inte.

2007-03-25 @ 12:14:07
URL: http://leopardia.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Leopardia: Nå, jag vet nu inte om det här är mer miljövängligt, det betvivlar jag starkt. Men kanske lite snällare mot rören i alla fall.

2007-03-25 @ 12:42:58
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Klusterbitar

Hanna: Ang stalkern. Snacka om att spana in sitt byte, gå hem och klura ut möjliga och omöjliga frågor som han kan maila över för svar sen. Uuuh, inte stabilt för fem öre! It´s a no no enligt min synvinkel.

2007-03-25 @ 13:16:40
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: Hanna

Klusterbitar: Dessutom är det märkligt att inte gå fram och prata för att liksom känna av vibbarna och sedan bestämma om det är hållbart eller inte. Resultatet när han mejlar i efterhand blir oftast att "offret" inte ens minns honom från festen. Om han nu får till en dejt är det antagligen ännu mer pinsamt och obekvämt att försöka hitta på saker att prata om - om det nu är det som är problemet. Otyg är vad det är.

2007-03-25 @ 13:21:17
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Klusterbitar

Exakt! Dessutom kan "offret" tro att denna kille är någon helt annat, hon blandar ihop och då finns risken att det blir ännu mer pinsamt!

2007-03-25 @ 14:11:12
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: Hanna

Jaa, det är helt enkelt inget vi rekommenderar.

2007-03-25 @ 18:14:58
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0