Sovångest

Den är tillbaka, som ett brev på posten. Jag är inte det minsta stressad för något, men bara det att jag inte har några direkta hålltider på dagen gör att jag får sovångest. Det är helt löjligt.

När jag jobbade sov jag som en stock hela tiden. Men jag var också väldigt trött på kvällarna eftersom jag gick upp så tidigt. Igår kväll var jag inte det minsta trött, men kom ändå lätt till ro. Däremot vaknade jag och låg vaken vid flera tillfällen inatt. Det känns onödigt och något som jag sällan sysslar med.

Idag gick jag upp tidigare bara för att i alla fall vara lite tröttare på kvällen. Är jag bara trött vet jag att allt jag behöver göra är blunda. Så måste jag skaffa mig lite fler saker att göra på dagarna. Lite fler hålltider. Det är dåligt med dem just nu. Vilket jag egentligen gillar, men det är ju det här med sömnen. Prioritera. Sömn är underbart, i alla fall när den dyker upp. Det är svårt att hitta sysselsättning på nätterna dessutom. Verkar dock inte min granne ha problem med. Därifrån kommer det ljud alla tider på dygnet.

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0