Deo deo på väggen där...

Jag var på Apoteket igår för att hitta en mild deo till mina stackars kliande armhålor. Har inte kunnat ha deo på ett par dag på grund av detta nya sattyg. Men nu skulle jag alltså skaffa mig en ny. Jag stod och kikade en stund och bestämde mig till slut för en oparfymerad som rekommenderades av astma och allergiförbundet. Tänkte inte så mycket på det, men den borde ju vara mild.

Nu när jag rullade av korken för att kika på innehållet (vilket jag alltså inte gjorde i butiken - my bad) insåg jag att den är alkoholmaximerad. Ja, och det går ju inte! Vem vill ha en deo med alkohol i. Snacka om att fräta sönder sina stackars armhålor. Grrr..

Så det blir naturell idag också.

Kommentarer
Postat av: Honken

Åhh, jag har också haft problem med kliande armhålor för ett tag sedan. Köpte Vichys deo på apoteket. Den är jävligt dyr men jävligt bra. Det är den enda deon jag kan använda... och nu är kliet borta. :-)

2007-01-05 @ 09:07:38
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tack för tipset Honken. Jag har precis varit och införskaffat den, ett mindre rån, men. Jag hoppas på det bästa nu. En bonus var att den luktade gott :-)

2007-01-05 @ 15:10:22
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0