Ny energi

Jag känner mig stärkt med energi för en gångs skull. Tyvärr är det sämre med motivationen. Jag vet fortfarande inte vad jag vill och det borde jag sätta mig ner och fundera på. Men jag är för lat helt enkelt. Det är skönare att bara tuffa på och göra som jag alltid har gjort. Varför är människan så lat, eller är det bara jag?

De senaste veckorna har jag fått bekräftat min lathet och att den inte har några gränser. Jag kan verkligen nöja mig med att sitta i fotöljen och läsa en hel dag. Jag har blivit exceptionellt bra på att inte spendera pengar - och det är ju alltid något. Undrar om jag kan skylla lite på vädret också. När det är så här kallt som det ändå varit går man väl ogärna ut ändå. Det är skönare om man kan sitta inne - enligt mig. Dessutom har jag försökt kurera mig och då borde man väl hålla sig inne i den mån det går.

Idag tänkte jag i alla fall sätta lite sprutt. Kanske rent av ringa någonstans om jag kan uppbringa så pass mycket energi. Har väl ändå någon arbetsplats där jag gärna skulle se mig själv. En liten. Eller är mitt hem min främsta arbetsplats?

Kommentarer
Postat av: Fröken T

Gud så skönt att inte ställa någon klocka!!! Jag vet inte hur länge sen det var jag kunde sova tills jag vaknade... Just nu har jag alldeles för mkt att göra för att inte kunna ställa klockan... Å att sitta i en fåtölj och läsa en hel dag låter helt underbart!!! Iaf om man har en sån där bok som man bara inte kan sluta läsa... :) Fast det håller väl inte riktigt i längden, man måste gå ut ibland och träffa folk och kanske ha ett jobb så man har lite pengar att spendera! Kan vara trevligt ibland!

Joo... Fast ibland kan det vara bra att kunna ta beslut även om de påverkar andra... Jag är nog lite så att jag tänker alldeles för mkt på andra... Å det är inte bra det heller...

2007-02-13 @ 12:01:17
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Hanna

Det är lite skönt - ibland i alla fall. Men ibland skulle jag nog vilja att det var något som krävde min tid och mitt totala engagemang. Ibland är det en komplimang.

2007-02-13 @ 14:45:35
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0