Högt över taken

Mina händer luktar kräftor. Jo, jag har varit på kräftskiva, med jobbet dessutom. På ett tak med utsikt över Stockholm. Och jag lyckades skaffa mig ännu en vän. Ja, alltså mitt miljöengagemang skaffar mig mycket kontaker. Alla bryr sig, vare sig de vill de eller inte.

Och vi argumenterade. Tills vi kom fram till lösningen. En affärsidé. Blir jag utan jobb efter jul så finns nu en lösning. Med minst en medfinansiär. Och kollegan är sedan tidigare införstådd. Inte i denna lösning, men han går att övertala.

Ibland älskar jag mitt engagemang. Det tycks trots allt engagera. Även om många till en böjan får för sig att jag är arg. Det är fel. Engagerad är jag. Varför inte göra ett jobb av det?

image117

Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer
Postat av: Beyonce

Engagemang är bra, det borde fler ha!

2007-08-22 @ 00:29:00
URL: http://bday.blogg.se
Postat av: Upplyst

Beyonce:
Engagemang är väl ändå något vi alla har, för något? Jag misstänker att det snarare är så att det är svårt att se andras engagemang, eftersom de är engagerade i saker som vi inte ser. Och vi är engagerade på olika sätt. Vissa engagerar sig till tusen i insekters liv och leverne genom att läsa alla böcker som finns på ämnet och gå långa promenader i ensliga sankmarker, medan andra engagerar sig i politik. Det ena märks, det andra inte.

2007-08-22 @ 07:55:28
URL: http://upplyst.blogg.se
Postat av: Jazzhoppan

Människor utan känsla för engagemang är personer utan passion. Hanna, du har passion!

2007-08-22 @ 10:32:46
URL: http://jazzhoppan.blogg.se
Postat av: Hanna

Jazzhoppa: Det låter ju väldigt positivt! =)

2007-08-22 @ 15:29:13
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0