Påskamiddag med vännerna

Det var påskamiddag med vänner igår. Det finns en viss tendens när vännerna ska laga mat tillsammans. Allt tar ganska mycket tiiid.

Vid 18 var jag där, redan ganska hungrig, för att starta upp matlagandet. Vid 20 kom förrätten på bordet. Jag åt ganska girigt av sillen, gräddfilen och gräslöken och fick en rätt trevlig midsommarkänsla. Det är faktiskt inte så långt kvar nu heller. 

Ett trevligt inslag som uppskattades var att jag tog med mig en flaska champagne jag fick i onsdags. Det var gott att börja det hela med bubbel. N tyckte att man skulle kunna dricka bubbel varje dag. Men.. jag vet inte...

Lammet och risotton var färdig vid 23-rycket. Då hade jag redan hunnit kassera mitt vin, det smakade inte riktigt bra. Första gågnen jag ska orka gå tillbaka med ett vin. Sverka ska jag, även om det med just en vinflaska känns ganska besvärligt.

Midnatt hade passerat när kaffet kom på bordet. Jag var alldeles för mätt för att få i mig någon efterrätt. Och sen lyckades jag tigga till mig skjuts hem. Det händer inte så ofta i Stockholmsnatten får man väl säga. Det var otroligt skönt just då.

Hann se en stund av The Rock innan jag somnade, fortfarande mätt.

Idag bär det av på familjepåskmiddag.

Kommentarer
Postat av: Fröet

sverker är en bra förebild:)

2007-04-08 @ 12:11:43
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Fröet: Visst är han :) Jag ska rena mitt vin till hans ära....

2007-04-08 @ 12:59:31
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0