En bra andra dag

Jag blir glad att se att ni verkar ha saknat mig. Lite rörd faktiskt. Dagen har pendlat mellan tvivel av förvirring och hopp med stora glimtar av glädje.

Jag har snackat in mig hos en annan kille som också är informatör och vi ska se till att starta upp en massa nya projekt nu. Jag tänkte hinna göra mig oumbärlig tlils mitt vik går ut. Bland annat göra någon form av språkblad eller språklåda för att styra upp språket lite i organisationen (mycket jurister i krokarna). Det kan kanske vara något för dig att få ta del av Fröet, du ville ju ha lite vägledning :)

Eftersom det är hälsovecka så har jag varit på lunchseminarium om livsstil. Det var lite intressant att iaktta en lite överviktig dam som sköt iväg sin macka under seminariets gång. När friskusen började tala om att inte hoppa över mål, startade hon igång tuggandet igen. Hon såg faktiskt riktigt skyldig ut under hela passet.

Det slog mig under ett möte med en säljare att alla säljare ser likadana ut, låter likadant och beter sig likadant. De ser trevliga och solbrända ut. Låter alltid lite för trevliga och tycker att allt är alldeles för intressant ("jag tyckte det var så intressant att varje enminutsfilm hade kunnat bli en timme - om jag fått bestämma. Hehe..."). Så är det så där supersociala och pratar med alla om hur intressant deras arbete är. Jag känner mig lite allergiskt mot sånt, översocialisation!

Fick med mig en stor bukett blommor hem. Min välkomstblomma från igår. De insisterade på att jag skulle släpa hem blommorna, fast jag typ aldrig är hemma nu för tiden. Jaja...

Mycket jobbsnack nu, jag vet...


Kommentarer
Postat av: Klusterbitar

Verkar som en intressant och rolig dag du har haft! Låter som en bra idé att involvera dig i så många projekt som möjligt, då upptäcker dom att du både är ambitiös och "neej, vi kanske inte ska släppa denna tjej" :) Vet vad du menar ang säljare. Är också allergisk mot sådana säljare. Vi har några offer på jobbet :) Dessutom vet jag vad man ska säga för att de ska tappa tråden i samtalet, haha!
Kul att höra att du har haft en givande dag! :)

2007-04-17 @ 21:29:17
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: nollattan

de verkar ta god hand om dig....fast se till att komma i säng i tid bara, för de där första veckorna suger ju musten ur en.

2007-04-17 @ 21:53:56
Postat av: Hanna

Klusterbitar: Jaaa, det är bara att få dem att avguda mig! Det ska väl inte vara så svårt att lösa..?

Nollåttan: Jag hör dig. Känns som att det redan är dags att krypa ner faktiskt.

2007-04-17 @ 22:10:24
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Klusterbitar

Hanna: Nej, det tror jag inte :)

2007-04-17 @ 22:43:06
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: Blingbling

Blommor =) Då har du en arbetsgivare som bryrsig om. Smart av dig att göra dig oumbärlig. Men passa dig så du inte målar in dig bara, som jag. Hur 17 gör man då slut med sitt jobb liksom. Näää, nu bara svamlar jag. Är så trött Zzzzzz

2007-04-17 @ 23:32:26
Postat av: Hanna

Bling: Jag tror de bryr sig - på riktigt =)

Ungefär så känner jag mig nu. Och det är ändå morgon. Suck!

2007-04-18 @ 07:16:01
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0