I min bokhylla

Jag har verkligen en hel hög med böcker att plöja just nu och ett antal som väntar på mig i bibliotekets väntkö. Jag gillar det. Just nu har jag haft tid att läsa, värre kommer det väl bli framöver. Senaste böckerna:

 - Nobels testamente av Liza Marklund. Lästes ut på tre dagar, genren funkar och jag gillar att Annika är en strulputt.
 - Svart is av Michael Connelly. Har hållit på ett tag eftersom jag varit tvungen att prioritera andra böcker emellanåt. Jag brukar dock gilla det Harry Bosch företar sig för det mesta. 
 - Svart stig av Åsa Larsson. Jag fick den av min vän L som jobbar i en bokhandel och som råkat få in ett exemplar som inte behövdes. Tackar man hjärtligt för! Har börjat läsa även denna, jag älskar Åsas böcker. Tyvärr har även den fått vänta eftersom jag äger den. Måste läsa låneböckerna först.
 - Kärlek@första.träffen av Jane Moore. Smårolig romantisk komedi. Tyvärr gillade jag inte alls att den tenderade att göra anspråk på en mer allvarlig ton också. Det kändes lite krystat. 

Jag väntar på:
 - Vänaste land av Åke Edwardsson. Gillar hans böcker också. Har stått i kö rätt länge nu, men det börjar närma sig verkar det som.
 - Mannen som dog som en lax av Mikael Niemi. Har inte läst något sedan Populärmusik från Vittula men då skrattade jag å andra sidan högt hela tiden. 

Hinner läsa lite mer innan det är dags att laga lunch. Skönt att det är mulet idag. Då behöver jag inte känna några krav på att gå ut.

Kommentarer
Postat av: leopardia

eftersom du bor på söder, var förbi en second hand-butik där, på nån tvärgata till hornsgatan (timmermansgatan?). en butik för böcker iallafall. och de sa att de tömmer sitt förråd ibland genom att ställa ut böcker på kvällarna/nätterna så fick folk gå och plocka det de ville...

2008-04-12 @ 16:10:10
URL: http://leopardia.webblogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0