Tröttsamt

Det har slagit slint i hjärnan på utbildningsansvarige på vårt program. Vi börjar vår praktik om en dryg vecka. Programansvarige har lovat oss information och utdelning av mentorer för länge sen. Jag har givit upp det sedan länge och tänkt att det löser sig. Jag såg dock på vår kursweb idag att han behagat ta tag i det nu. En tjej från en tidigare kull kommer och ska träffa oss fredagen innan vi börjar praktiken. Det kanske hade kunnat vara på sin plats innan praktikplatsen var klar. Nu är det väl bara att tuta och köra tänker jag. Vad ska hon berätta för oss nu?

Sedan har han lagt ett seminarium där vi ska tilldelas mentorer efter att praktiken börjat. Det vill säga, vi ska lämna prkatikplatsen andra dagen för att gå till skolan på ett seminarium. Det är ju helt galet! Man vill väl inte börja sin praktik med att behöva gå ifrån och till skolan. Det känns inte genomtänkt.

Det här är kanske små saker när de är ensamstående. Men ihop med all annan dålig information vi har fått i samband med vår praktik så blir det bara droppen. Samma ansvarige skulle lägga upp ett brev på weben som vi kunde använda som mall för vad vi kunde skriva till potentiella praktikplatser. Detta gjordes en bit in i oktober, när de flesta hade skaffat sig praktik redan. Det där med framförhållning är inte hans grej. Men man blir så trött bara... 

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0