Choklad med choklad

Det blev en lyckad familjetillställning i kväll. Jag lyckades i alla fall leva upp till förväntningarna med chokladen. Jag maximerade verkligen chokladintaget. Det blev choklad med choklad med choklad. En liten favorittrippel jag ofta tillämpar. En liten kaka av chokladbotten med chokladtryffel. Till det tryfflar och sockerkringlor. Vissa fick till det ett mycket trevligt rödvin. Andra fick nöja sig med vatten. Mellanbrorsan vågar aldrig mer dricka vin här. När jag fyllde 25 blev han väldigt full och dagen efter var han så dålig. Han brukar inte dricka ska tilläggas. Sen dess tror jag inte jag har sett honom dricka alls. Men jag kände att kunde få unna mig lite rödvin. Storebrorsan och jag tog en liten whiskey efteråt. Det kändes schysst!

Vi satt och planerade vilket land vi skulle vilja åka till när mamma fyller 60 om ett år. Lillfamiljen sa som vanligt inte så mycket. Men kontentan är väl i alla fall att vi inte ska åka så långt. Skruttis är ju bara knappt tre år då och vill nog inte sitta still så länge på ett flyg. Vi kommer antagligen aldrig att enas. Storebrorsan, jag och mamma kändes hyfsat samspelta. De andra tre vet jag inte vad de vill riktigt. De vet nog inte själva heller.

Nåja, skön middag med god mat. Jag har numer en ny trådlös telefon till mitt hem. Det känns mycket bra. Den är rosa och fin. Den gamla spelade verkligen på sista versen men nu kan jag ringa igen.

Kommentarer
Postat av: Alvinfredrikke

Nice site, Keep it up

2009-05-04 @ 09:15:59
URL: http://alvinfredrikke.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0