Tvkväll

Jag kommer nog att få en helkväll framför tvn. Bandrepet blev inställs så vad annat kan jag göra. Tänkte passa på att dedikera kvällen till SVT.

Jag känner mig för övrigt rätt yr idag. Vet inte riktigt varför. Men det kan vara en kombination av andradagenavbaksmällan och andradagenavtrötthet. Fick sova en timma extra imorse eftersom jag och G skulle återlämna trummorna vid 10. Det var bättre än att gå upp 7, men jag hade nog lätt kunnat sova några timmar till.

Har inte känt mig lika gråtmild idag. Jag antar att även det var en bakiseffekt jag hade igår. Jag var i alla fall ångestfri och det tackar man så hjärtligt för.

Jag hade sagt till min handledare att jag skulle bli sen idag. Men människor tittade lite konstigt på mig på jobbet när jag släntrade in vid 10.30. Jag borde ha e-postat alla så att de visste. Jag gillar inte att de tror att jag bara dyker upp när jag känner för det. Sånt är så ocharmigt och ger definitivt inga pluspoäng i jobbsökarboken. De har i alla fall kommit med grejer till mig hela dagen. Så jag antar att de vill att jag ska känna mig värdefull i alla fall. Och att jag ska ha en anledning att dyka upp igen (så att säga).

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0