Fredagen männens?

Ok, ni fattar, det är praktiken som gäller just nu. Tänker just inte på så mycket annat än just den. Jag får så mycket nya tankar varje dag om saker jag ser omkring mig. Det är så inspirerande med nya miljöer att utforska. Särksilt när man har oändligt med tid och inga direkta krav på prestationer. Jag hinner tänka mycket på dagarna kan jag säga. Och snabbt går de - dagarna alltså.

En sak som slog mig idag. Alla fasta deltagare på Så ska det låta är män: alla i bandet, pianisterna och programledaren. Är inte det lite fel signaler att sända på bästa sändningstid. Varje vecka. Varje säsong. När det slog mig blev jag lite besviken. Särskilt som jag läste senast idag på intranätet att de välkomnar programförslag med kvinnliga programledare. Kanske har de insett en brist redan. Men är det ändå inte lite konstigt att hela sättningen i fredagsunderhållningen består av män. Hur ofta består den av bara kvinnor? Ändå tror jag få reflekterar runt det. Det fanns ju kvinnor i produktionen, men bara bakom kamerorna (och som blombärare då!). Bakom varje framgångsrik man står ett helt spann med kvinnor och kämpar så fingrarna blöder.

Jag har som sagt en del tid.

Däremot måste jag säga att Peter Settman är oerhört charmig. Lite småtöntig men på ett roligt sätt. Han blir ändå inte för mycket. Har i alla fall fått chansen att insupa honom idag.

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0