Jag har gjort det

Idag repade jag mod till mig. Sen gick jag till utomhusbadet för att simma. Jag började med att springa på en gammal bekant precis utanför dörren i stort sett. Visade sig att han bott i huset bredvid i ett och ett halvt år. Vi har ändå aldrig sprungit på varann. Han sa att det ska bli världens blixtstorm ikväll med uppåt 300 blixtar i minutet (eller nåt). Jag hoppades bara att det inte skulle börja medan jag låg i plurret. Vatten plus blixt brukar kunna bli ganska så otrevligt. Har jag hört. 

Jag lyckades ta mig till badet helskinnad och spanade mot himlen efter mörka moln. Åt ena hållet var det kolsvart. Men åt det håll jag gick såg det lugnt ut så jag knatade på i godan ro. Väl där insåg jag att jag måste få med mig nyckeln under simturen på något vis utan att tappa den. Så det blev till att promenera bort till receptionen först av allt för att försöka ragga upp ett gummiband á la 80-tal. Konstigt att det inte kommit någon annan variant på det där. Men det tycks ju vara ett fungerande koncept för nyckelförvaring i vatten. 

Sen var det bara att plumsa i. Det kändes väldigt skönt att simma där i solen. Men det var otroligt jobbigt att det hängde en hel klase med killar som pratade utländska mitt i motionsslingan. Det irriterade jag mig mycket på. Häng någon annanstans! För övrigt varvade jag två människor typ tre gånger på tre varv. Vad gör de i motionsslingan om de inte simmar? Drunknar? Nej, de snackade främst om någon ny man i någons liv. Det lyckades jag snappa upp under den tredje varvningen. Efter 200 meter gav jag upp. Det var för jobbigt helt enkel. Men nu kan jag i alla fall säga att jag har gjort det.

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0