Ingen Norén i år

En fröjdefull jul blev det faktiskt. För att snabbt ta mig tillbaka till vardagen har jag köpt lite Exotic snacks som jag sitter och snarrar på. Jag är helt torsk på detta fantastiska påfund. Kan man äta det varje dag eller? "Nyttigare än godis" - vet inte om det säger så mycket. Men gott är det i alla fall.

Brorsan och svägerskan tyckte jag skulle hänga med dem hem efter att vi åkt från mamma. Jag kände verkligen inte alls för det och sa det helt rakt, som jag brukar. Jag hoppas de inte tog illa upp, men jag kände bara för att slacka runt hemma, krypa ner i sängen och bara vara för mig själv. Jag behöver det. Jag blir trött av att umgås 24/7. Visst är det trevligt också, men jag behöver lite egen tid efteråt.

Skruttisen var så söt och ropade desperat "Hannaaaaa" så fort jag lämnade henne igår. Vi lekte gunghästen och jag var tvungen att gå ifrån två sekunder, men det gillades inte. Däremot imorse när hon tassade runt i köket och jag ropade på henne (från min madrass under matbordet) blev hon rädd och kröp upp i pappas famn. Det var lite väl läskigt när jag agerade spökröst.

Ja, men en superskön jul, med Fia med knuff och utan Norén. Vad mer kan man begära av sin familj?

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0