Dansoholic

Nästa år ska jag bli dansgalning på riktigt. Jag har bokat in min på tre klasser i veckan och väntar på den att få även den fjärde klar. Det blir jazzfunk, street och - hör och häpna - balett. Ja, jag vet. Men jag tänker att jag kanske får bättre teknik i jazzfunken och bättre hållning överlag om jag kör lite balett. Jag tycker att det är schysst, men jag kommer aldrig att kunna bli bra på det - det inser jag. Då skulle jag ha börjat för 20 år sen eller nåt. Men kul ska det bli. Det var förstås L som övertygade mig om att börja dansa mer. Och det blev mer självklart i och med att min klass som jag gått på den här terminen inte kommer att finnas kvar nästa. För att kompensera min förlust blev jag tvungen att ge mig själv extra mycket dans. I januari får vi se om jag även får plats på popping som jag också skulle vilja gå på.

Däremellan någonstan ska jag ,utöver att gymma och repa med bandet, även hinna jobba lite. Men att umgås och gå ut kommer nog att få prioriteras bort helt. Det går bra. Får ju umgås med L på heltid och det är bara kul. Vi har verkligen funnit varandra på senaste tiden.


Kommentarer
Postat av: Paulina

Åh, vad jag önskar att det fanns så många olika allternativ inom dans för mig också! Det är ju beroendeframkallande!

2006-12-17 @ 00:30:54
URL: http://rainfor.blogg.se
Postat av: Wooowusa

I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings

2009-04-15 @ 08:22:59
URL: http://www.wooowusa.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0