Sportlov

Sportlov. För mig innebär det att mina sportiga aktiviteter ställs in. Dansen har lov. Så jag har extra mycket tid. Tid som jag passar på att ägna mig åt att jobba på istället. Lite längre. För att jag äntligen hinner. Det är ganska skönt att sitta och skriva på kvällen, just därför att jag inte har kravet på mig.
 
Dessutom har jag stuckit till badhuset bara för att basta. Det tar mig bara en timme att göra denna utflykt. Ändå hinner jag det nästan aldrig göra den på vardagarna. Det känns verkligen som lyx, denna lilla aktivitet. Det har blivit min sportlovsaktivitet. Nu när skidandet och dansen är inställd. Imorgon blir det dock innebandy. Bastun inställd. 
 
På önskelistan står: en egen bastu. Kanske i köket?
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Ja, tänk vad mysigt att ha en egen bastu hemma i köket. Få sitta och bli alldeles genomvarm och sedan ta en uppfriskande dusch.Eller är du en av de modiga människorna som hoppar ner i en isvak efter bastubadet?

2013-03-06 @ 21:16:21
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Hanna

Fia: Det har jag aldrig gjort faktiskt. Däremot duschar jag i halvlek för extra session i bastun. Vill gärna sitta länge, men inte nödvändigtvis så väldigt varmt.

2013-03-07 @ 18:09:03
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0