Sömntroll

Troll går alltid igen. Vilken form de än antar så går de igen. De kommer tillbaka om man inte lyckas expediera dem direkt.
 
I mitt fall är sömntrollen något som kommer och går. Jag har levt med dem så länge jag kan minnas. Men ibland gör de sig mer påminda än annars. 
 
Sedan jag lämnade Stockholm har de knappt gjort sig påminda. Alls. Även om det har hänt att jag har haft svårt att somna har jag ändå alltid fått bra kvalitetssömn när jag väl somnat. Dagarna har inte heller känts lika stressade som de gjorde förr efter en jobbig natt.
 
Jag har haft långa perioder av svåra sömnstörningar tidigare. De har alltid gått över till slut. Men jag har aldrig riktigt tagit ett grepp om dem. Aldrig bjudit in någon att hjälpa mig att dräpa de där trollen.
 
Men så har de då dykt upp igen. Lite oväntat eftersom de hållit sig borta så länge. Samtidigt inte helt oväntat ändå. Inte egentligen. Det är lite mycket som rör sig i huvudet nu. Men för en gångs skull ska jag prova nya grepp och se om det kan hjälpa. Jag orkar inte ha dem på besök. De stör och förstör så mycket. Jag ska bjuda in en troll-dräpare.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Gör du rätt i, dräp dem bara! ;)
Det är inget kul att förlora sömn på regelbunden basis eftersom det påverkar det vakna livet ganska mycket.

2013-02-12 @ 20:58:32
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Hanna

Så är det ju. Här ska dräpas.

2013-02-12 @ 22:17:55
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Jazzhoppan

Bränn bränn bränn!

2013-02-13 @ 21:57:36

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0