Mein Herz

Jag är på en plats jag verkligen gillar. Så mycket att jag inte kunde låta bli att åka tillbaka dit en andra gång under samma sommar. Anledningarna är många. De alldeles uppenbara är:
 
1. Jag är här på semester
2. Det är en fantastiskt vacker plats 
 
Men jag får också väldigt mycket uppmärksamhet när jag är här. Människor känner igen mig från förra gången och säger det "har inte du varit här förut". En person på affären kände igen mig från imorse "glömde du handla saker?". För mig är det den ultimata bekräftelsen. Jag syns. De säger det.
 
Dessutom får jag uppmärksamhet av män på ett sätt som jag helt enkelt inte fått (någonsin?) i Sverige. Två män har utropat min frisyr som cool. Jag tror aldrig att någon svensk man ens har kommenterat mitt hår i dessa ordalag. Jo, faktiskt. En på fejjan. Men det var efter lång, lång tid som han måste ha tänkt på det.
 
Den andra sortens uppmärksamhet kommer från män ur en särskild kategori här som flirtar nästan ohämmat med mig. Det är kategorin tuffa/lätt hårdkokta 40+. Jag vet inte vad det är de tilltalas av och som absolut inte tycks gå hem i Sverige (åtminstone inte i Umeå), men här är jag het
 
Ja, och ärligt talat var det mycket länge sen jag hade den känslan. Den är faktiskt ganska trevlig. Lite emellanåt i alla fall.
 
 
 
Många väder idag. 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

:D
Vad lyxigt! Semester nummer två och allt! Njut av ledigheten och uppmärksamheten ;)

2013-08-27 @ 21:06:08
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: smultron

:-) Men var är du?

2013-08-28 @ 09:57:55
Postat av: Hanna

Matilda: Det är det. Och det gör jag.
Smultron: Österrike. Igen.

2013-08-28 @ 12:22:04
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0