Ritar

Adderar en ny hobby till min tidigare gedigna lista av hobbies. Rita. Inget jag någonsin varit bra på. Men man måste ju inte vara bra på något för att ägna sig åt det. Det är väl precis det som är att ha en hobby.

Igår var temat platser jag gillar.Idag är temat självporträtt.När jag kommer hem ska jag nog köpa en riktig blyertspenna, istället för att ha en stiftpenna.

Kommentarer
Postat av: smultron

Jag är så dålig på att kommentera. Jag är lat, helt enkelt. Alla dessa ordverifieringar....Men din blogg är en av mina favoriter. Bodil Malmstens är en annan. Själv lägger jag nog av för gott nu.Och det lär vara nyttigt att ägna sig åt nån hobby. Det är skitkul att ägna sig åt nåt som man inte är bra på när man väl släpper det där med att man måste vara bra. (Som jag med basen.) Befriande. Det är bara att köra på! Tänk att jag skulle behöva bli så gammal innan jag insåg det. ;-) Kram!

2011-09-13 @ 09:02:34
URL: http://mammamummel.blogspot.com
Postat av: Karin

Bra att göra saker för sin egen skull! Inte alltid vara så resultatorienterad...

2011-09-13 @ 13:54:11
URL: http://karinpanyaaventyr.wordpress.com/
Postat av: Hanna

Smultron: Men nej vad trist! Men vi ses väl på fejjan i alla fall...? Tack för den här twittertiden. KramKarin: Det är då jag presterar som bäst.

2011-09-13 @ 22:42:31
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Blingbling

D kan ju det där :)

2011-09-14 @ 18:31:06
URL: http://blingbling.webblogg.se//
Postat av: Ester

Bildfröken måste ju få tipsa om stompf, ritkol, fixativ, grafitstift, torrpastell, grova papper, färgade papper och vattenlösliga pennor. Och du kan väl visst teckna! Det kan alla.

2011-09-16 @ 19:07:18
Postat av: Hanna

Bling: Hehe, tack!Ester: Åh, nu vaknar färghandlardottern i mig till liv. Jag har ju sålt en massa såna där grejer. Just nu ritar jag alltså med en stiftpenna på vanligt skrivpapper. Tror ändå att lusten är som störst när jag har riktigt dåliga/vanliga grejer. Tog upp blocket på flygplatsen idag till exempel. Men en riktig penna ska jag visst skaffa mig. Om jag inte redan har en vill säga.

2011-09-16 @ 22:34:12
URL: http://hannasplats.blogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0