Ångest och längtan

Det är den där sorgen som bor i mig. Sorgen och rädslan. Jag gillar ju internet, sociala medier. Det är lite enklare för mig Asperger-personlighet. Och det är fint att man känner människor man sen ska lajva med, redan innan. Men jag vet också hur snabbt jag sluter mig. När jag inte riktigt orkar närma mig längre. Den där ensamheten jag plötsligt upplever när jag är bland människor. Det är så otroligt jobbigt när jag känner hur jag måste börja stänga av, när ingen längre kommer innanför.

Jag har en fantastisk och en läskig helg framför mig. Ska göra en blogmafiarepris. Fast light och samtidigt de lux. Jag ska träffa två internetvänner. I flera dagar. Ångest och längtan.

Här sitter jag och skriver om min ångest medan de andra twittrar runt. Jag kan redan förnimma känslan av ensamhet.

Kommentarer
Postat av: Fröet

Så spännande. Tänkte på vår sommarfest hos Tess häromdagen och blev helt rörd. Det är en av de finare kvällarna i mitt liv.

Men visst är det svårare IRL. Kram

2011-01-26 @ 20:54:56
Postat av: Karin

Spännande! Ska man säga lycka till eller ha så trevligt? Eller kanske både och.

2011-01-27 @ 16:00:04
URL: http://karinpanyaaventyr.wordpress.com/
Postat av: Ester

Ja, jag minns också den kvällen hos Tess. Jag saknade min valp så förskräckligt att det tog ända till morgonen därpå för att jag skulle kunna njuta av samvaron. :-)

Hmmm... du har ju skrivit om liknande känslor tidigare och jag tänker att det låter som att det tynger dig en del. Prata med ett proffs....?

Hur som helst önskar jag dig en trevlig helg och hoppas att du kan njuta av tillfället utan krav på dig själv. Kram så länge!

2011-01-28 @ 10:59:45
Postat av: Hanna

Frö: Det var en magisk kväll.

Karin: Det blev en härlig helg, det var väldigt spännande också.

Ester: Jag vet att jag borde. Ibland är det ren terapi att träffa andra som är som jag och prata om det. Jag fick faktiskt tillfälle att göra det. Man kan alltså säga att det gick bra.

2011-01-30 @ 11:08:28
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Ester

Det var fint att höra! Nu ska jag läsa vidare i nya inlägg.

2011-01-30 @ 19:48:25

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0