Källan

I min källare finns det sju kartonger. Sju blev i dag sex. Men där finns fortfarande outforskade marker. Pappershögar som bör ses över. Varför har jag alltid älskat papper så mycket? Jag gillar att spara papper för att minnas olika saker, har en massa klipp, skolarbeten, anställningspapper och tidningar kvar för att minnas det som står i dem. Eller tiden i mitt liv, mest. Men det är kanske dags att lägga det bakom mig, jag har trots allt en massa dagböcker kvar fortfarande.

Källaren var kall. Jag befann mig i den dammiga och kyliga källaren, endast iförd t-shirt och mysbyxor. Fingrarna blev snabbt stela trots att jag arbetade hårt, näsan frös och nös av allt damm. Nu ska jag tina upp både mig och lite paj.

Där finns en hel kartong med saker jag vill bli av med. Helst vill jag ju sälja, både kläder och lite köksattiraljer. Men det känns som ett projekt som jag inte tror går runt om man gör det på nätet. Jag gissar att jag än en gång ska göra Myrorna lyckliga.


Kommentarer
Postat av: Doc

Jag hatar pappar och kastar ibland räkningarna innan de ens är betalda. Vissa papper måste man ju ändå spara... det är svårt tycker jag :-)

2010-01-07 @ 14:53:25
URL: http://docat.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag önskar jag var mer som du. Själv sparade jag på betalda fakturor i år. Nu har jag blivit bättre på att göra mig av med dem.

2010-01-07 @ 15:01:07
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Blingbling

Najs att få rensa bort lite grejer. Det ska jag också göra snart, för jag kommer inte in i min klädkammare.

2010-01-07 @ 18:38:27
URL: http://blingbling.webblogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0