Förhoppning

Påhoppad på allmän plats.

Det verkar vara dyrt med butiklokaler, för på Ringens köpcentrum står det väldigt många pulpeter utanför butikerna. Och de hoppar på mig varje dag. Jag kan inte gå till Ica utan att någon vill polera mina naglar, smörja mina händer, "ge" mig en ny mobil eller sänka mina elkonstader.

Att nixa sig hjälper inte i dessa sammanhang.

Men jag funderar allvarligt på att sätta på mig en stor skylt med "Nej tack!" skrivet på. För jag orkar inte bli påhoppad. Jag orkar inte säga nej. Jag orkar inte vara otrevlig. Jag orkar inte ignorera.

Jag vill bara vara i fred när jag är ute och går!

Kommentarer
Postat av: Kang

Det värsta är de där som vill ge en dåligt samvete för att man inte har lust att bli autigirodonator till något behjärtansvärt ändåmål. Tycker också att man måste få ha rätt att vara ifred. Å andra sidan får de väl kanske bara betalt för antalet signade kunder så de behöver ligga i.

2010-01-14 @ 13:35:30
URL: http://helamig.wordpress.com
Postat av: Hanna

Kang: Ja, det är ännu värre, för där borde man verkligen stanna upp. Men de brukar i alla fall stå ute i kylan ;)

2010-01-14 @ 18:36:29
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Magnus

Håll blicken högt och bara gå. Jag har dock funderat på ett alternativ, och det är att man verkligen tar sig tid med dom. Är djupt intresserad, ställer följdfrågor och verkligen går in för att ta reda på vad de har att erbjuda. Man låter dom gå på och gå på och gå på. När de tror att man är game, så bara säger man nepp och går. Vet att detta tar en hel del tid, men det vore fan värt det att köra ett par gånger. Vem vet, man kanske för värsta ryktet kring sig som den som försäljarna ska akta sig för.

2010-01-14 @ 18:51:02
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Hanna

Magnus: Tyvärr är det förknippat med allt för stor risk att jag går därifrån med något jag inte alls vill ha. Jag är allt för dålig på att säga nej, särskilt när jag tagit upp deras tid.

2010-01-14 @ 18:54:58
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Blingbling

Och engelska pratar de också. De har fått skrubba mina händer varje dag. len o fin e jag =) Hehe. Inte köpt nåt ännu dock. they hate me hehe...

2010-01-14 @ 21:52:37
Postat av: Hanna

Bling: De gav mig en treatment idag också. När jag inte ville köpa avslutade de med ett försök till att förolämpa mig: "I thought you were feminine?". Det säljer man inget på!

2010-01-15 @ 11:32:11
URL: http://hannasplats.blogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0