Halkvarning

Jag har nu lyckats halka tre gånger på exakt samma fläck, som jag förstås passerar varje dag på väg till dansen. Exakt samma scenario. När benet kommer bakom mig halkar jag till och riskerar en spagatvariant.

Hur är det möjligt att jag ens träffar precis den där fläcken varje gång. Sista gången var jag sugen att vända mig och inspektera den noggrant. Men det gjorde jag inte, så jag lär väl halka även nästa gång jag går förbi.

Längtar.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej!Jag arbetar på ett nystartat sajt som heter Resa I Sverige. Vi har en affärsidé som har utformats ifrån den situation som vi befunnit oss i ett tag nu, med lågkonjunktur och en svag krona. Efter undersökningar och påläsningar har vi sett att svensken idag lägger betydligt mycket mindre pengar på utlandsresor än tidigare och istället väljer att resa i på hemmaplan.Vi tycker dock att utbudet för att kunna uppleva Sverige fullt ut, är alldeles för klent idag – och utifrån detta, har vi skapat resaisverige.se.Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar. De som bloggar kommer främst att utgå från följande kategorier:

• Mat (restauranger mm.)

• Boende (hotell, vandrarhem mm.)

• Nattliv (klubbar, pubar mm.)

• Kultur (museum, konstgallerier mm.)

• Friluftsliv (fiske, golf mm.)

• Transport (tåg, buss, flyg mm.)

• Nöjesattraktioner (Tivolin, djurparker mm.)Någonting som också skiljer oss från andra reseguider är att vi kommer kunna erbjuda våra besökare en rättvis bild av ett kommande resmål i form av film. Att en bild säger mer än tusen ord, är et känt ordspråk, tänk dig då hur mycket mer tidseffektivt det är att komplettera rörlig bild och ljud kontra textformat. Och framförallt – hur mycket ärligare det faktiskt blir!Vi står för innovativt tänkande, då webb-tv är någonting som du garanterat kommer att se mer av på hemsidor världen över inom kort.Var kommer du in i bilden?

Vi ser gärna att du bloggar för oss!Känner du att du skulle kunna mantra någon av dessa kategorier och skriva om det? Självklart arbetar vi i team och finns alltid som bollplank för varandra om frågor skulle uppstå!En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.

Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se.MVH Nathalie

2010-02-25 @ 10:04:03
URL: http://resaisverige.se
Postat av: Jazzhoppan

Ja det är det lilla i vardagen som piffar till det liksom :-)

2010-02-25 @ 10:57:46
URL: http://jazzhoppan.blogg.se/
Postat av: Lina

låter som en trevlig liten isfläck. Säger hej varje gång.

2010-02-25 @ 11:01:53
URL: http://rosmolnochgrisgaddor.blogg.se/
Postat av: Lennart

Kanske gå en aning mer åt ena sidan längs vägen nästa gång? Inte just i samma spår som alltid menar jag.

2010-02-25 @ 11:36:04
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Postat av: Blingbling

Det är halbana vart man än går =/

2010-02-25 @ 21:21:57
URL: http://blingbling.webblogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0