Vad har du där nere?

På tvättdagen nerstigen igen till botten av troslådan. Sittande på de sunkgia trosornas vänstra sida. Därifrån igenkommande att döma trosor efter trasighet.

Jag tvättar idag. Tvättdag är inte alltid så roligt för vad gäller de underkläder som finns kvar att välja på. Varför är det så? Här kommer en genomgång av min troslåda.Det här är creme de la creme. Det senaste och det bästa. Allt det jag önskar mig från min underklädeslåda. En kalsong har smugit sig in i bilden. Den är också min. Bästa kalsongen i rätt storlek. Tidigare har jag främst fått ärva andras felköp (läs: bröderna under tonåren). Bara i den här bilden är det ganska många hundralappar.Bonds är de mest prisvärda underkläderna jag har. Snygga, bekväma och till rimligt pris. Jag har dem i en rad olika färger. Enda problemet är väl egentligen att de endast går att köpa i Oceanien. Jag har inte ens lyckats hitta dem på nätshop.Det här är vad jag brukar fiska fram dagar som dessa. De vita Björn Borg-trosorna köpte jag under tidigt 2000-tal på en outlet. Man får säga att de hängt i. De andra har snabbare tvättats ur eller missfärgats. Även i den här bilden snackar vi ändå dyra underkläder.De här är både snygga och dyra. Men varken bekväma eller praktiska. Vet inte vad jag ska ha dem till riktigt.

Men det fanns en snygg tjej som faktiskt iklädde sig dem en gång för många år sen.Dyra underkläder tycks vara min melodi. Men framför allt vill jag att de ska vara snygga. Annars kan det va. Jag har svårt att hitta billiga som är snygga i det här landet. Tycker annars det låter som en lysande affärsidé. Varsågod någon!


Not: Vad har du där nere? var egentligen titeln på min C-uppsats om vad man kallar sitt könsorgan.

Kommentarer
Postat av: Karin

Oj oj oj vad man får se här då! Spännande! Påminner också om att jag borde gå igenom mitt eget trosförråd. Brukar kunna betala nästan vad som helst för en BH men trosor har en tendens att bli flerpack på stormarknad...

2010-12-14 @ 22:25:17
URL: http://karinpanyaaventyr.wordpress.com/
Postat av: Ester

ÅH, jag ÄLSKAR Bonds!!! Så jäkla snygga i modell och färg. Håller i en evighet också!

2010-12-15 @ 14:21:34
Postat av: Beyonce

2010-12-15 @ 19:52:21
URL: http://b
Postat av: Beyonce

Håller med om att de översta är snyggast. Jag är lite tråkig och kan köpa flera av samma om de är sköna, har typ 6 par exakt likadana svarta.

2010-12-15 @ 19:54:50
URL: http://bday.blogg.se/
Postat av: Cosmic Moose

När jag läser detta kommer jag på att jag också lagt en mindre förmögenhet på snygga underkläder som jag använder allt för sällan.

2010-12-15 @ 20:37:11
URL: http://rochester.blogg.se/
Postat av: Hella

Hahaha underbart roligt inlägg. Jag vet exakt vad du menar med indelningen av "de fina, nya underkläderna", de som är ok och de som verkligen bara används vid emergencys. Och har man inte lyckats få en tvättid innan man är nere på bottennivån så känner man sig inte direkt fancy där nere.

2010-12-15 @ 22:21:41
URL: http://redshoecyber.blogg.se/
Postat av: Lennart

Jag har byrålådan full med svarta Sloggi, så en laddning som heter Ammann, Bogie + ett annat märke jag inte kommer ihåg nu. Alla är svarta och köpta i Tyskland. Ett eller två par kanske är mörkblå? På några sitter det en liten metallgrej med namnet på, de försöker jag undvika då jag ska flyga för det piper alltid då. Jag brukar alltid storhandla sånt där, tillsammans med strumpor.

2010-12-16 @ 13:56:15
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Postat av: Hanna

B: Jag förstår dig. Man blir ju så ledsen när de där fantastiska går sönder också. Då är det perfekt att ha fler.Cosmic: Som tur är använder jag dem ofta. :)Hella:Bottennivån är inte att leka med.Lennart: Det är ganska trista inköp det där med underkläder - egentligen.

2010-12-16 @ 18:34:10
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Jenny

Asså har men en sådan sjukt snygg kropp som du har så passar man i vad som helst! Själv har jag mest sådana där tre-packstrosor från Ica Maxi. Vilket är knäppt eftersom de håller sällan en tvätt. Jag unnar mig sällan dyra underkläder, tyvärr.

2010-12-21 @ 20:36:33
URL: http://balansgang.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Jenny: Tack, vad snäll du är! Även om det är länge sen det där. :)

2010-12-22 @ 21:14:20
URL: http://hannasplats.blogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0