Cykelrustning

Cykeltvätt är kanske sånt man företar sig som våraktivitet. Men om man tar fram cykeln först på hösten måste man väl få tvätta den då också.

Folk tittade lite intresserat när jag stod där med min skurhink, min tandborste och min trasa. Och putsade. Ärligt talat har jag aldrig tvättat min cykel förut. Så det var väl på tiden.

Det luktade min barndoms färghandel när jag stod där med trasan och hinken. Vet inte om det var plasthinken eller gummidäcken eller oljan som påminde om den, eller liksom kombinationen av dem alla. Men jag överrumplades av tydliga ungdomssommarminnen.

Såg att jag nog överpumpat bakdäcket lite. Ytterslangen såg lite sprucken ut. Ajajaj. Försökte tömma ur luft men lyckades inte. Hur är det meningen att man ska göra? Ska det vara så svårt.

Nu skulle jag haft en oljekanna så att jag kunde olja upp, ja, kedjan och sånt man brukar olja.

Kanske bara borde lämna in den helt enkelt.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer
Postat av: Lennart

Sist jag tvättade en cykel var nog i tonåren. Har inte cyklat på ett drygt år heller tror jag. Undrar om den stackarn står kvar i cykelrummet?

2009-09-16 @ 12:29:03
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Postat av: Beyonce

Oj vad duktig du är. Jag behöver tvätta både cykel och bil.

2009-09-16 @ 12:43:50
URL: http://bday.blogg.se/
Postat av: Blingbling

Det har varit punka på min cykel i två år. Jag tror jag ska börja testa de här Alvedoncyklarna istället. Så slipper man punka och tvätt och underhåll. Jag har en station utanför mig och en utanför jobbet. perfekt ju =)

2009-09-16 @ 19:13:44

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0