Hur kommunikativ är du?

Magdalena Ribbing hade en ganska träffande krönika i DN idag om hur dåliga människor är på att svara på e-post. Det är så enkelt, tar ingen tid. Ändå drar sig folk för det. Vad är det frågan om? Dålig hyfs? Tror inte det. Jag tror ju att det ofta handlar om ansiktshotande svar, man vill ta sig ur, har svårt att bestämma sig, måste formulera något bra och så vidare.

Jag undrar vad Magdalena skulle säga om status-livet på fejjan. Herregud! Där kan vi snacka att människor inte alltid har känsla för det passande. En del råkar spilla lite för mycket om sig själv, eller om andra. Människor lägger ut bilder där man undrar hur de kom på den geniala idén att exponera sig på det viset på Fejjan.

Dessutom är det intressant med gnäll. Statusuppdatera och sen gnälla på att ingen kommenterar. Där tror jag definitivt att det handlar om att ge och att ta. Om man kommenterar andra får man kommentarer tillbaka - som i blogglivet skulle jag säga. För visst är det lite en sport att få människor att skriva något. Människor skriver de mest geniala saker i sin status, men får ändå ingen respons. Hålla på halster, inte ge utan att få. Lite så. Man skulle kanske kunna skriva en avhandling på temat fejjan-liv.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0