Datornörd

När jag computar öppnar jag en massa flikar i firefox, öppnar alla sidor jag kan tänkas behöva, drar upp program till höger och vänster och stänger dem inte ifall att jag skulle behöva dem senare. Sen lämnar jag datorn på och går iväg. Resultatet är att det finns en massa saker som arbetar för sig själv.

Ibland ropar datorn till mig, på ett språk jag ännu inte alltid behärskar. Ett program eller en sajt vill kontakta mig och jag fattar inget. Tror att datorn jävlas med mig. Det kan till och med vara någon på andra sidan sajberrymden som försöker prata med mig. Och jag hör inte. För jag förstår inte. Eller jag är i ett annat rum.

Jag tänker att det händer lite för ofta och att jag aldrig lär mig. Det kan nog väcka en del förtret så väl hos mig som hos de som försöker kontakta månen Hanna.

Min fråga nu: Är det bara jag eller?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Använder du Delicious också? Det gör jag. Då har du värsta bästa ordningen. Google reader är inte heller så tokig. Bloggar och favoritinlägg har jag taggat så jag inte tappar bort :)

2009-06-13 @ 18:11:18
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Anna

Åh nej, jag är också simultanfreak i datorn. Öppna program, öppna flikar, många fönster – gömma, flytta, minimera.Vad f-n går det så trögt för!?

:-)

2009-06-14 @ 11:40:11
URL: http://jensenstankar.blogspot.com
Postat av: Magnus

Använder aldrig flikar. Jag är old-school. Kör på favoriter och klickar mig fram.

2009-06-14 @ 12:05:24
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Hanna

Bling: Nej, det måste jag genast spana in.Anna: Ja, exakt, vad är det frågan om!?Magnus: Jag är inte förvånad. Du är trots allt killen som skrev exjobbet på skrivmaskin trots att datorn var uppfunnen.

2009-06-14 @ 13:02:28
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: leopardia

Du är inte ensam, flikar is the shit.

2009-06-14 @ 15:37:28
URL: http://leopardia.webblogg.se/
Postat av: Doc

Om du håller på med datorer vill jag råda dig att sluta upp snarast. Jag har jobbat med datorer i över tjugo år, de är onda och kommer att fortsätta jävlas med dig.

2009-06-15 @ 15:54:40
URL: http://docat.blogg.se/
Postat av: Lennart

Jag har så lite igång som möjligt. Outlook, ett eller två internetfönster och radion från USA eller Tyskland. Startar jag något annat stänger jag alltid ett av internetfönstrena.

2009-06-15 @ 18:51:37

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0